Dugnadsiden

Dugnadsiden AS hadde behov for å oppgradere fortjenestekalkulatoren på nettsiden til selskapet. Kalkulatoren måtte synkroniseres med bestillingsskjemaet og valg gjort på forsiden av nettsiden måtte huskes ved videre navigering.

Share
Kjetil Jansrud

Kjetil Jansrud trengte en nettside hvor fans kunne finne informasjon om han som idrettsutøver.

Share
Kongsberg Defence & Aerospace

Coastal Shark’s mål er å ombygge en vannscooter til et Unmanned Surface Vehicle (USV), slik at fartøyet kan fjernstyres fra land og følge en planlagte rute fra waypoint til waypoint. Hovedfokus er å legge

Share
ST Consult AS

ST Consult AS ønsket en stilren nettside som profilerer selskapet på en god måte og ryddig presenterer selskapets produkter og tjenester.

Share
Eidsvoll 1814’s

Eidsvoll 1814s trengte en nettside hvor spillere og fans kunne holde oversikt over kommende kamper, finne informasjon om laget og muligheter for å melde seg inn i klubben.

Share
Haverstad Eiendomsforvaltning

Kunden trengte en nettside med informasjon om bedriftens tjenester og en oversikt over boliger selskapet har tilgjengelig for utleie.

Share
Tove Moss

Tove Moss ønsket en blogg og en nettside med informasjon og salg av egenproduserte smykker. Salget skulle midlertidig gjøres via bestillinger pr epost.

Share
Ringerike TKD

Ringerike TKD ønsket en nettside hvor man har en oversikt over alle kommende arrangementer og muligheter for å melde seg inn i klubben.

Share
Kommunalt Forum

Kommunalt Forum trengte en arena for idé- og erfaringsutveksling, utdanningstiltak og veiledning for kommunale toppledere, ledertalenter og politikere.

Share